Zoute pannenkoeken

Zoute pannekoeken

Een zoute pannenkoekenwagen zegt u op het eerste gezicht misschien niets, maar ongetwijfeld heeft u wel al ooit gehoord van Bretoense pannenkoeken. Het zoute pannenkoekenkraam van De Foodcar roept meteen de sfeer op van een gezellig eethuis in Bretagne, met op de achtergrond de prachtige kustlijn en het ruisen van de zee.

Typisch Bretoense eethuizen zijn helaas niet zo makkelijk te vinden bij ons, maar dankzij het mobiele pannenkoekenkraam ter plaatse van De Foodcar kunt u deze unieke specialiteit nu ook gewoon op uw feest of evenement serveren. Onze mobiele pannenkoekenwagens zullen niet alleen kinderen, maar zeker ook volwassenen en ouderen weten te plezieren, of uw evenement tot een succes omtoveren.

De pannenkoeken uit het zoute pannenkoekenkraam zijn, zoals hun naam al doet vermoeden, niet zoet. Deze mobiele pannenkoekenwagen is echter wel inzetbaar bij het dessert voor bv zoete pannenkoeken. Wel zijn zoute pannenkoekenwagens een zekere geneugte voor lekkerbekken en culinaire levensgenieters. Zou u er niet graag mee uitpakken?

Het zoute pannenkoekenkraam komt tot bij u met allerlei verschillende soorten beleg. Het mobiele pannenkoekenkraam aan huis of bedrijf doet dus niet alleen dienst voor een snack op uw feest of evenement, maar zeker – en vooral – als een gewone hoofdmaaltijd. Een zoute pannenkoekenwagen is geen courante, maar net daarom heel leuke oplossing.

In overleg met u werken wij verschillende samenstellingen voor het mobiele pannenkoekenkraam op locatie uit. Het zoute pannenkoekenkraam is beschikbaar met meerdere soorten beleg als poeder- en kristalsuiker, kaas en hesp, ei, spek, geitenkaas, … U kunt ons met een gerust gemoed uw wensen voorleggen en wij zorgen ervoor dat onze mobiele pannenkoekenwagen ze werkelijkheid maakt.

Tot slot benadrukken we graag dat het mobiele pannenkoekenkraam aan huis, bedrijf of evenement uitsluitend met de beste basisingrediënten (bloem, suiker, boter, eieren) werkt. Tel daarbij de heerlijkste soorten beleg als afwerking en u merkt: een zoute pannenkoekenwagen wordt een uniek schot in de roos. Onze mobiele pannenkoekenwagens laten zich ook probleemloos combineren met een van onze vele andere eetwagens.

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaald gevallen mogelijk.