Receptiebroodjes

Receptiebroodjes

Mobiele receptiebroodjes uit een broodjeswagen doen het altijd goed. U heet er de gasten op uw feest op een heel aangename manier mee welkom en zorgt ervoor dat ze de kleine honger meteen kunnen bevredigen. Bovendien geeft een piekfijn uitgedost sandwichkraam uw evenement nog wat extra allure mee.

In een mobiele sandwichbar aan huis zorgt De Foodcar zowel voor open als voor gesloten belegde broodjes. Al dat lekkers schotelen we in een gevuld brood en/of open schotel voor. Onze mobiele receptiebroodjes bieden u dus een onberispelijke en erg originele presentatie. Ze nodigen als het ware uit om uitgekozen te worden.

Een broodjeswagen biedt alle aanwezigen ook een drankje aan. Dat maakt dat u het sandwichkraam op heel veel verschillende manieren kunt aanwenden. Mobiele receptiebroodjes zijn een lekker en hartig tussendoortje, maar een uitgekiende combinatie ervan maakt ze net zo goed tot een volwaardige hoofdmaaltijd.

Wij komen met de mobiele sandwichbar aan huis of bedrijf en zorgen voor de voorbereiding, de service en de opkuis na het feest. Als u dat wenst, kunt u in onze broodjeswagen ook zelf instaan voor de bediening. Het sandwichkraam beschikt over alle moderne faciliteiten om zelfs in een korte tijdspanne een grote hoeveelheid mobiele receptiebroodjes te bereiden.

In overleg met u beslissen we wat we precies in de mobiele sandwichbar aan huis of bedrijf zullen aanbieden. Sandwiches en/of pistolets? Welke soorten beleg? En met welke groentjes? Hoeveel broodjes per persoon verkiest u? Zoals u dat van ons gewend bent, is De Foodcar uiterst flexibel en voor het sandwichkraam is dat zeker niet anders.

Bestel onze broodjeswagen dus vandaag nog om de receptie op uw feest, evenement of opendeurdag op te luisteren. U kunt er alle kanten mee uit en niets is zo makkelijk en leuk als even snel tussendoor een broodje meegraaien uit de mobiele sandwichbar aan huis. Wij wensen u alvast een spetterend feest toe en smakelijk eten!

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk...