Lookpatatjes

Lookpatatjes

Lookpatatjes staan bekend als een ware topper op eet- en smulfestijnen, en dankzij De Foodcar kunt u nu ook mobiele lookpatatjes op uw feest of evenement serveren. Bovendien kan het lookpatatjes kraam van pas komen bij de hoofdmaaltijd, maar ook als tussenstop bij bijvoorbeeld een walking dinner.

Lookpatatjes lijken op onze spekpatatjes, maar zijn in feite iets helemaal anders. Lookpatatjes worden in de lookpatatjes wagen ter plaatse in de pan gebakken, met verse olijfolie of boter en vergezeld van fijne snippertjes look. Alle ingrediënten worden hoogstpersoonlijk door ons uitgekozen, opdat u zeker zou zijn van de allerbeste kwaliteit.

Ook kunt u het lookpatatjes kraam aan huis of bedrijf perfect combineren. We hebben het grootst denkbare assortiment eetwagens in huis en kunnen u dus verzekeren van een persoonlijke oplossing op maat. Onze lookpatatjes wagen aan huis scoort gegarandeerd op zichzelf, maar waarom zou u niet kiezen voor meerdere eet- en drankkramen?

De Foodcar komt met de lookpatatjes wagen ter plaatse en staat in voor de bereiding, bediening (indien gewenst) en opkuis nadien. Het lookpatatjes kraam aan huis beschikt onder meer over uiterst krachtige vuren. Die bereiden in een mum van tijd overheerlijke mobiele lookpatatjes zoals het hoort: kwalitatief, hartig en smaakvol.

Wist u trouwens dat onze lookpatatjes wagen misschien wel een van onze gezelligste eetwagens is? Het lookpatatjes kraam is niet alleen een heel originele oplossing, de typische smaak van de look kunt u ook perfect counteren met bijvoorbeeld frisse groentjes of artisanale stukjes boerenbrood.

De Foodcar staat open voor al uw wensen en suggesties. Als u voor onze lookpatatjes wagen aan huis zelf ideeën heeft, kunt u die gerust met ons bespreken. Samengevat: onze lookpatatjes zijn een sublieme hap en met het lookpatatjes kraam aan huis of ter plaatse maakt u van uw feest of evenement een niet te evenaren culinair festijn.

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk.