Wokwagen

Wokwagen

Razend origineel, trendy en bovenal gezond: ziedaar de belangrijkste troeven van ons mobiele wokkraam aan huis. Met een spectaculaire wokwagen gooit u uw evenement over een heel andere boeg. Uw gasten zullen zich ongetwijfeld verwonderen over al dat moois en alsof dat nog niet genoeg is, kunt u hen persoonlijk verrassen met een wokgerecht waar zelfs sterrenchefs jaloers op zijn.

Vandaag zijn wokschotels heel populair. Dankzij onze mobiele wokwagen kunt u aan uw gezelschap tonen dat u mee bent met de laatste culinaire hypes. En dat waar u ook iets organiseert. Mobiele wokgerechten maken bovendien dat u tijdens het eten gezellig verder kunt keuvelen. Als gastheer- of vrouw hoeft u zo niets van uw eigen feest of gelegenheid te missen.

Mobiele wokgerechten komen overgewaaid uit het verre oosten. Bij De Foodcar beschouwen we het als onze missie om die authentieke sfeer tot bij u te brengen. Dankzij onze mobiele wokwagens hoeft u zelf helemaal niets te doen om een stukje oriëntaalse keuken bij u op tafel te toveren.

Een extra troef is dat mobiele wokgerechten tot de meest veelzijdige maaltijden ter wereld behoren. In ons wokkraam kunt u dan ook kiezen uit alle denkbare ingrediënten: rijst of noedels, alle soorten groenten en een brede waaier aan vlees. Zo goed als alles kan in het wokkraam bereid worden, en dus is een wokwagen de perfecte culinaire metgezel bij elke gelegenheid.

Een mobiele wokwagen van De Foodcar is bovendien een volledig uitgeruste wagen die wordt aangeleverd met een professionele kok, mooie wokpannen en krachtige vuren. Daardoor kunt u in het mobiele wokkraam aan huis samen met uw gasten genieten van sensationele live cooking. Een wokkraam is dus veel meer dan alleen maar een eetkraam!

Terwijl u met uw gezelschap nipt van het aperitief, ziet u onze chef in zijn wokwagen de ingrediënten omhoogzwieren, omdraaien en roerbakken. Onze professionals koken met de kunde van een echte Aziaat en dat maakt van het mobiele wokkraam aan huis of bedrijf een festijn voor zowel het oog als de smaakpapillen.

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk...