Thaise gerechten

Thaise gerechten

U organiseert een feest of evenement, maar heeft u al aan Thaise gerechten aan huis of bedrijf gedacht? Met een Thaise gerechtenwagen maakt De Foodcar deze originele formule mogelijk. Mobiele Thaise gerechten mogen dan wel niet zo bekend zijn, ze zijn heel lekker, erg verrassend en smaakvol tegelijk. Met Thaise gerechten aan huis of op evenement zult u uw genodigden zeker een onverwacht plezier doen.

De mogelijkheden van onze Thaise gerechtenwagen zijn zo goed als onbeperkt. In overleg met u stellen we een overheerlijk en evenwichtig opgebouwd menu samen. Onze Thaise gerechten aan huis zijn geïnspireerd op de echte oosterse keuken en kunnen zonder problemen op elke feestelijke gelegenheid worden geserveerd. Dankzij de service van De Foodcar waant u zich in een bekroond Thais sterrenrestaurant.

Bij het horen van mobiele Thaise gerechten denkt u wellicht meteen aan een bord vol rijst en pikante specerijen. Het assortiment is echter veel ruimer dan dat. De Thaise keuken hoeft zelfs niet eens pikant te zijn, maar kan ook zoet, smeuïg en hartig zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van een romige kokossoep met kip, Thaise curry met varkensvlees of gestoomde vis met chili, knoflook en limoen? Onze Thaise gerechtenwagen maakt het allemaal klaar.

Zoals steeds werkt De Foodcar exclusief met de beste ingrediënten en authentieke materialen. Onze mobiele Thaise gerechten worden volgens de voorschriften klaargemaakt en dat in (wok)pannen van de grootste kwaliteit. De Thaise gerechtenwagen is op zijn beurt voorzien van alle moderne faciliteiten.

Met Thaise gerechten aan huis of bedrijf bent u zeker van een smulfestijn. Het klaarmaken van mobiele Thaise gerechten, in vakjargon show cooking genaamd, zal uw genodigden namelijk op een heel bijzondere manier entertainen. Kinderen kijken op van de kunstjes van de chef, terwijl volwassenen maar niet genoeg krijgen van de kleurenpracht van ons assortiment.

Tot slot worden mobiele Thaise gerechten, net als in de rest van Azië, traditioneel door alle tafelgenoten gedeeld. Een Thaise gerechtenwagen brengt uw gasten letterlijk en figuurlijk dichter bij elkaar! Meer dan waarschijnlijk wordt het ook lachen geblazen met de stokjes waarmee een doorwinterde Aziaat eet. U heeft geen enkele reden meer om niet voor Thaise gerechten aan huis te kiezen!

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk...