Pastawagen

Pastawagen

Een mobiele pastawagen van De Foodcar zorgt ervoor dat u op uw feest of evenement kunt uitpakken met veel meer dan de traditionele hamburger of hotdog. Pasta uit ons pastakraam is niet alleen vers en lekker, maar ook origineel en gezond. Met een pastawagen kunt u uw gasten dus op een heel bijzondere manier welkom heten.

Het mobiele pastakraam kan op eender welk tijdstip dienstdoen, en dat op elk evenement of feestelijke gelegenheid. Bij de lunch op de familiereünie, maar net zo goed als late night snack na een spetterend trouwfeest. Als u uw gasten een veelzijdig en smaakvol alternatief wil aanbieden, zit u met het mobiele pastakraam dus nooit verkeerd.

Met een pastawagen kunt u bovendien oneindig variëren. Spaghetti bolognaise, carbonara, vegetarisch, met vis e.a.: ons pastakraam heeft alles in huis om aan ieders wens perfect te kunnen voldoen. Dankzij een mobiele pastawagen kunt u iedereen plezieren en zowel de grote als de kleine honger smaakvol stillen.

Vanzelfsprekend is het mobiele pastakraam op en top professioneel uitgerust en voorzien van de laatste moderne faciliteiten. Het gevolg is dat u met behulp van een pastakraam pasta serveert die zo in het beste Italiaanse sterrenrestaurant zou passen. Volgens de regels van de kunst klaargemaakt, en piekfijn gepresenteerd. Zeg nu zelf: wie zou daar niet bij smelten?

Het mobiele pastakraam aan huis is daarenboven zoveel meer dan enkel maar een pastawagen. Bij het mobiele pastakraam van De Foodcar draait alles namelijk om sfeer, beleving en gezelligheid. Want de Italianen wisten het al met la dolce vita: eten moet in de eerste plaats een sociaal en aangenaam gebeuren zijn, waarbij het goed toeven is voor iedereen.

Tel dat allemaal bij elkaar op en u merkt: een mobiel pastakraam aan huis, bedrijf of evenement is een absolute meerwaarde voor uw feest. Misschien wordt u zelfs verrast op romantische taferelen als in de film Lady en de Vagebond? Met een mobiele pastawagen bent u ten slotte zeker van een trendy touch die uw evenement helemaal af maakt.

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk...