Spekpatatjes

Spekpatatjes

Mobiele spekpatatjes, heerlijke aardappeltjes met wat sjalot, spekjes en peper en zout erbij, klaargemaakt in een speciale grote pan, zijn een geweldige culinaire aanvulling op uw feest of evenement. U denkt er misschien niet spontaan aan, maar een spekpatatjes wagen aan huis of bedrijf is een heel unieke en dus verrassende oplossing voor wie graag eens iets anders wil.

Mobiele spekpatatjes uit ons spekpatatjes kraam ter plaatse zijn lekker in elke periode van het jaar. Ze staan garant voor een hartverwarmend moment in de winter, en tonen zich bijzonder smaakvol en atypisch op vb. zwoele zomeravonden. Met een spekpatatjes wagen aan huis, bedrijf of evenement van De Foodcar, zorgt u dus voor een instant juiste sfeer.

Onze vakmensen komen bij u met het spekpatatjes kraam aan huis en verzorgen de volledige service van A tot Z. De spekpatatjes wagen aan huis heeft alles aan boord, van de fijnste aardappeltjes, de beste kruiden en het handigste eetgerei. Spekpatatjes smaken dus niet alleen, ze zijn ook een heel makkelijk alternatief.

De mobiele spekpatatjes uit het spekpatatjes kraam aan huis kunnen perfect dienstdoen als een volwaardige hoofdmaaltijd. Tegelijk kunt u ze ook zonder problemen combineren met extra groentjes of bijvoorbeeld brood. Ten slotte is een spekpatatjes wagen de ideale aanvulling op een van onze talrijke andere eetkramen.

Hoeft het overigens nog gezegd dat een spekpatatjes kraam aan huis een heel gezellige attractie is? De overheerlijke geur ervan doet u meteen denken aan een sfeervolle kerstmarkt, op de door u gewenste locatie! De spekpatatjes wagen aan huis of bedrijf van De Foodcar tovert uw evenement om tot een aangenaam totaalspektakel.

Komt het water u al in de mond bij de gedachte aan mobiele spekpatatjes? Wilt u van uw feest of evenement een deugddoend samenzijn maken? En dat zonder zelf veel inspanningen te moeten leveren? Dan is ons spekpatatjes kraam de perfecte oplossing. Met deze originele formule staan wij graag tot uw dienst.

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk.