Smoutebollenwagen

Smoutebollenwagen

Heerlijk hartige oliebollen, pas uit het bakvet gehaald, wie kent ze niet? Dankzij de mogelijkheden van onze professionele smoutebollenwagens kunt u ze nu ook thuis serveren als ware het op de kermis. U trakteert de feestvierders of genodigden op een smakelijke hap terwijl het mobiele smoutebollenkraam op de achtergrond wordt omgetoverd tot een publiekstrekker van formaat.

Oliebollen zijn echte klassiekers en bijgevolg zeer geliefd, zowel bij jong als oud. Het is niet helemaal zeker waar ze precies vandaan komen, maar in de Lage Landen zijn ze al eeuwen erg populair op kermissen en oudejaarsavond. Met een mobiele smoutebollenwagen van De Foodcar krijgt uw evenement of gelegenheid dus een extra dimensie.

Smoutebollenwagens serveren vaak ook wafels en pannenkoeken of churros. Of u nu een onvergetelijk dessertbuffet of een hartig tussendoortje verkiest, ons smoutebollenkraam maakt het allemaal mogelijk. U kunt onze mobiele smoutebollenwagens gebruiken voor verschillende doeleinden, zolang u zoetigheid en de glimlach van uw gasten maar bovenaan uw verlanglijstje zet.

Het mobiele smoutebollenkraam komt bij u thuis of op locatie ter plaatse. Daar zorgen wij voor overheerlijke oliebollen à volonté. Terwijl hun geur opstijgt uit het smoutebollenkraam, komt het water u al in de mond.

Met een mobiele smoutebollenwagen bent u altijd en overal verzekerd van een feest dat – letterlijk en figuurlijk – in de smaak valt. Oliebollen zijn niet alleen overheerlijk, ze kunnen ook een aangename en romantische sfeer creëren. Uw gasten zullen niet snel naar huis terugkeren en met genoegen nog een portie bestellen.

Maak van uw feest of gelegenheid dus een ware kermis, en van uw smoutebollenkraam een onnavolgbare attractie. Het mobiele smoutebollenkraam van De Foodcar garandeert u oliebollen zoals u die nog nooit geproefd heeft. De authentieke sfeer en de niet te evenaren gezelligheid geven we u er graag bovenop.

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk...