Patisseriewagen

Patisseriewagen

De Foodcar beschikt over een uitgebreide keuze aan patisseriewagens. Geen enkel feest of evenement is immers compleet zonder een lekker stukje taart. Het mobiele patisseriekraam heeft alles aan boord om u en uw genodigden op hun wenken te bedienen. Zelfs voor het meest veeleisende of omvangrijke project hebben we een oplossing op maat in petto.

Of u nu verlekkerd bent op rijsttaarten, het water u al in de mond komt bij de aanblik van een aardbeientaart of u uw gasten liever schattige confituurtaartjes aanbiedt of roomtaarten, het mobiele patisseriekraam aan huis maakt het allemaal mogelijk. De keuze in onze patisseriewagens wordt enkel en alleen beperkt door de grenzen van uw verbeelding. Nu ook cupcakes.

Een patisseriekraam slaat aan bij elk publiek: op een klasfeestje voor de kinderen, een bedrijfsbijeenkomst voor volwassenen of een bingonamiddag voor ouderen. Iedereen zal versteld staan van de kleurenpracht van ons assortiment en taartjes uit een mobiele patisseriewagen worden gesmaakt op elke denkbare gelegenheid.

In overleg bepalen we samen welke taarten of cupcakes u in uw patisseriekraam wil aanbieden. Door onze jarenlange culinaire ervaring kunnen we u met raad en daad bijstaan, maar alleen u beslist hoe het mobiele patisseriekraam er zal uitzien. Zo bent u zeker van een smakelijke meerwaarde die al uw gasten zal doen likkebaarden. Het mobiele patisseriekraam aan huis of bedrijf is daarenboven een erg originele oplossing.

Afhankelijk van het seizoen kunt u met een mobiele patisseriewagen alle kanten uit. Zo zijn in de lente en zomer fruittaartjes of cupcakes een echte voltreffer, terwijl een patisseriewagen ‘s winters en in de herfst scoort met bijvoorbeeld hartige slagroomtaarten. Een patisseriekraam kunt u dus zonder problemen het hele jaar door aanwenden om een evenement luister bij te zetten.

Het mobiele patisseriekraam aan huis zorgt er ten slotte voor dat u geen vervelende bestellingen bij uw bakker hoeft te plaatsen. De mobiele patisseriewagen komt naar u toe en is altijd voorzien van voldoende eten. Het enige wat u op de grote dag nog moet doen, is kiezen welk stukje uit het mobiele patisseriekraam u het meest in verleiding heeft gebracht.

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk.