Beenhamwagen

Beenhamwagen

Zin in een uniek event? Met ons mobiel beenhamkraam aan huis wordt uw feest, evenement, opendeurdag, ..., een smaakvolle belevenis om nooit meer te vergeten! Een beenhamwagen zorgt namelijk voor iets helemaal anders dan de klassieke hamburger, hotdog of baguette. Met het mobiele beenhamkraam kiest u dus voor een originele oplossing op maat.

De nieuwe formule van ons beenhamkraam is zo samengesteld dat uw gasten ongetwijfeld blij verrast zullen zijn. Zomer of winter, herfst of lente, warme beenham smaakt altijd en zeker als die wordt bereid en geserveerd in een prachtige mobiele beenhamwagen. Zo scoort uw evenement of feest dus twee keer!

Het mobiele beenhamkraam aan huis verzorgt voor al uw genodigden een overheerlijk broodje warme beenham. Dat wordt subliem afgewerkt met een mixed salad en een smeuïge dressing. Alle ingrediënten en benodigdheden zijn daarvoor in de beenhamwagen aanwezig. U hoeft dus zelf helemaal niets te voorzien – als dat geen luxe is!

Ongetwijfeld heeft u zelf al eens een mobiele beenhamwagen gezien op een groot evenement in de openlucht. Verwonderde u zich toen ook zo over de manier waarop gespecialiseerde koks in het beenhamkraam aan de slag gingen? Dankzij het mobiele beenhamkraam van De Foodcar krijgt u al dat moois nu ook netjes bij u aan huis over de vloer.

Het klaarmaken van een broodje warme beenham in een beenhamkraam is namelijk al een attractie op zichzelf. Dankzij onze mobiele beenhamwagen kunnen u en uw gasten ten volle genieten van het uitzicht op de culinaire actie. Als kers op de taart geniet u daarna samen van een hartig broodje dat met de grootste zorg werd bereid.

Het mobiele beenhamkraam is de perfecte keuze voor iedereen die een uniek en onvergetelijk feest wil met een beenhamwagen zoals u die nog nooit zag. Aan huis geleverd is ons beenhamkraam een absolute topper, die garant staat voor een sfeervol decor en urenlang eetplezier.

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk...