Hamburgerwagen

Hamburgerwagen en/of american burgers

De professionele mobiele hamburgerwagen of american burgerwagen is één van de paradepaardjes van De Foodcar. Een lekkere hamburger of american burger gaat er altijd wel in en u zult er uw genodigden nooit mee teleurstellen. Kunt u zich nog een groot evenement of bijeenkomst voorstellen zonder een hamburger- of american burgerkraam? Wij ook niet, en daarom zetten we onder meer volop in op de uitstekende service van het mobiele hamburgerkraam aan huis, bedrijf of evenement.

Een smakelijke burger uit het mobiele hamburgerkraam of american burgerkraam is de ideale snack laat op de avond. Na een hele namiddag dansen, lachen en plezier maken smaakt niets zo lekker als een vakkundig klaargemaakte hamburger of american burger. U geniet van uw snelle hap, terwijl u de muziek nog op de achtergrond hoort en de zon achter de horizon verdwijnt. Pas als u kiest voor onze hamburgerwagens of american burgerwagens, bent u zeker van een onberispelijke kwaliteit en razendsnelle bediening.

We komen met het mobiele hamburgerkraam of american burgerkraam aan huis of bedrijf en zorgen volledig zelf voor al het eten. Indien gewenst brengen wij ook ons eigen vakbekwaam personeel mee. Als u liever zelf enkele mensen aan het werk zet in het hamburgerkraam, zorgen wij ervoor dat dat zonder problemen en in alle veiligheid kan. Zo is iedereen gerustgesteld en kan het feest zonder enige onderbreking doorgaan.

Die service bieden we aan omdat onze mobiele hamburgerwagens luxueuze marktwagens zijn. Het mobiele hamburgerkraam of american burgerkraam is met andere woorden volledig uitgerust met de laatste voorzieningen en dat conform alle veiligheidsvoorschriften. Bij De Foodcar kunt u dus altijd rekenen op een of meerdere hamburgerwagens of american burgerwagens die u op elk feest of evenement kunt inzetten.

In het mobiele hamburgerkraam worden trouwens niet alleen hamburgers aangeboden. In overleg samen met ons kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld hotdogs, curryworsten, cervela’s en stoofvlees. Ook bouletten, satés en zelfs fishsticks behoren tot de vele mogelijkheden van een mobiele hamburgerwagen. U kunt het zo groot niet bedenken of wij maken het voor u mogelijk. Probeer zeker onze american burgers eens.

Zoek dus niet nodeloos verder naar een hamburgerkraam of american burgerkraam en kies voor een fraaie hamburgerwagen van De Foodcar. Wedden dat uw gasten u zullen feliciteren met uw keuze terwijl ze smullen van plezier? Met het mobiele hamburgerkraam of american burgerkraam aan huis of evenement gaat u altijd en overal voor succes.

Voor de american burgers verwijzen wij naar de rubriek specials.

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk...