Pensen

Pensen

Weinig eetkramen zijn zo volks en uitnodigend als een pensenkraam. Wie heeft het nog nooit gezien? Het mobiele pensenkraam op een prachtige pensenkermis was al in lang vervlogen tijden een echte publiekstrekker. Vandaag staat een pensenkraam symbool voor traditie, gezelligheid en een sfeervol samenzijn in de warmte van het vuur.

Pensen uit een pensenkraam op locatie zijn per definitie beuling, maar tegenwoordig doelt de benaming op allerlei heerlijke worsten. Vroeger werden ze traditioneel in de herfst gemaakt, en op het bord vergezeld met gebakken appeltjes of appelmoes met bruine suiker. Dankzij ons mobiele pensenkraam kunt u ze nu gewoon het hele jaar door inzetten.

De Foodcar heeft namelijk heel wat kookkennis én dito ervaring. Wij komen met ons pensenkraam ter plaatse en bereiden voor u zoveel pensen als u maar wenst en dat geheel volgens de regels van de kunst. Of uw gasten aan het mobiele pensenkraam nu spreken over ‘beulingen’, ‘zwarte triepen, ‘saucissen’ , smaken doet het altijd!

U kunt het pensenkraam aan huis of bedrijf inzetten bij de hoofdmaaltijd, bijvoorbeeld door ons extra brood of spek- en lookpatatjes te laten voorzien, maar natuurlijk ook als tussendoortje. Pensen uit het pensenkraam vullen gegarandeerd de magen. Bovendien is het mobiele pensenkraam een grote meerwaarde als u het juist inzet: op een sfeervolle opendeurdag of huwelijksverjaardag, bijvoorbeeld.

Geef uw feest gerust een extra touch door zelf een deel van het werk in het mobiele pensenkraam over te nemen. Wilt u graag zelf worsten bakken? Bedient u uw genodigden liever? Het pensenkraam aan huis van De Foodcar maakt het allemaal mogelijk. Ons pensenkraam is compleet uitgerust en voldoet aan alle normen: u kan dus op beide oren slapen.

Als u mikt op een grootschalig, authentiek volksfeest waar sfeer en gezelligheid centraal staan, dan is een pensenkraam een uitstekend idee. Met het pensenkraam ter plaatse hoeft u niet naar een Vlaamse kermis, maar komt de Vlaamse kermis tot bij u! Laat u dus verleiden door de beste geneugten van vroeger en nu en kies voor het mobiele pensenkraam van De Foodcar.

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk.