Pannenkoekenwagen

Pannenkoekenwagen

De Foodcar is uw ideale partner als u uw genodigden wil trakteren op lekkere pannenkoeken uit een pannenkoekenkraam. Het mobiele pannenkoekenkraam aan huis is altijd een goede optie, want zoute of zoete pannenkoeken doen het steevast uitstekend en een pannenkoekenwagen is al een bezienswaardigheid op zichzelf.

Wij komen met het mobiele pannenkoekenkraam bij u ter plaatse en zorgen voor het eten, het personeel en indien gewenst ook de bediening. Als u liever zelf pannenkoeken bakt, is dat natuurlijk geen enkel probleem. Wij stellen onze mobiele pannenkoekenwagens graag ter beschikking van iedereen die eens een pannenkoek in de lucht wil omdraaien.

Pannenkoeken zijn ook een klassieke en zeer succesvolle manier om mensen een aangename snack te serveren. Of u nu inzet op een tussendoortje, het dessert, vieruurtje of een volwaardige maaltijd met een zoute pannenkoek: het mobiele pannenkoekenkraam aan huis of bedrijf zal altijd van pas komen. Wij zijn heel flexibel en met een pannenkoekenwagen kunt u altijd en overal verse pannenkoeken voorzien.

Aan het mobiele pannenkoekenkraam kunnen uw gasten zelf kiezen waar ze op dat moment zin in hebben: een pannenkoek met suiker, confituur of toch maar romige chocoladesaus of een zoute pannenkoek met variatie aan beleg? Met een pannenkoekenkraam op uw feest of evenement zult u jong en oud plezieren en alle genodigden zullen uitermate tevreden zijn. Weet u al wat u zelf zult nemen?

In een mobiele pannenkoekenwagen worden pannenkoeken vaak samen met bijvoorbeeld wafels en smoutebollen bereid. U beslist uiteraard zelf welke soorten en combinaties u wil aanbieden, maar goed om weten is dat in onze pannenkoekenwagens alles mogelijk is. Met het mobiele pannenkoekenkraam aan huis of evenement heeft u dus keuze in overvloed.

Welk evenement u ook organiseert, met een mobiele pannenkoekenwagen zult u gegarandeerd scoren. Een pannenkoekenkraam verleidt uw gasten om rond samen te komen en brengt mensen zo dichter bij elkaar. Als u dus ambiance en een lekkere snack wil combineren, dan is het mobiele pannenkoekenkraam beslist de juiste keuze.

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk.