Ijskarretje

Ijskarretje // triporteur

Voor een authentiek ijskarretje of triporteur aan huis bent u bij De Foodcar aan het juiste adres. Een feest is immers maar helemaal af als alle aanwezigen kunnen genieten van een lekker romig ijsje. Of u nu ijskarretjes wil huren voor het verjaardagsfeestje van de kinderen of een triporteur voor een grootschalig bedrijfsevenement, bij ons bent u zeker op het goede adres.

Een ijskarretje of triporteur aan huis is de geknipte eetwagen om van het dessert voor uw genodigden een feestelijke apotheose te maken. Als u het feest liever anders inkleedt, kunt u onze ijskarretjes of triporteurs ook gebruiken om de kleinsten onder uw gezelschap zoet te houden tijdens het vieruurtje. Op die manier kunt u zelf in alle rust genieten.

Onze state-of-the-art ijskarretjes zijn professioneel uitgerust en staan technisch helemaal op punt. Tegelijk zien ze er antiek uit, en dat is natuurlijk een groot pluspunt. Want op die manier voeren onze ijskarretjes of triporteurs u terug naar de sfeer van lang vervlogen tijden, toen de ijsman met de bel nog door de straten slenterde. Een ijskarretje aan huis van De Foodcar is zonder meer een absolute blikvanger.

Wilt u ijskarretjes of triporteurs huren? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Wij kunnen met het ijskarretje of triporteur aan huis of bedrijf komen en zelf voor al het ijs en het nodige personeel zorgen. Desgewenst kunt u ook zelf instaan voor scheppers bij de ijskarretjes. Welke optie u ook verkiest, wij zullen uw genodigden op hun wenken bedienen.

IJskarretjes huren is extra aangenaam bij goed weer, maar een ijskarretje aan huis van De Foodcar kan ook probleemloos dienen bij een feest binnenshuis. Het is namelijk niet omdat de zon niet van de partij is, dat u niet zou mogen genieten van een fris en versbereid hoorntje met 1, 2, 3, ... bolletjes.

Niet alleen door hun fraaie uitzicht staan onze ijskarretjes en triporteurs garant voor een groot succes. Bij ons een ijskarretje of triporteur huren betekent ook dat alle gewenste smaken altijd voorradig zijn. Zo krijgt uw feest de speciale aandacht die het verdient en tovert u in een wip een glimlach op het gezicht van elke gast of een melksnorretje, natuurlijk.

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk...