Paellawagen

Paellawagen

De Foodcar komt weer met iets nieuws: met onze mobiele paellawagens verzorgen wij uw professioneel paellafeest! Wij zijn de onbetwiste nummer 1 op het vlak van culinaire feestjes en events aan huis of bedrijf en een paellakraam mag dan ook niet ontbreken in ons ruim assortiment. De Foodcar brengt Spanje tot aan uw deurdrempel!

Het mobiele paellakraam is een van oorsprong Valenciaans en tegenwoordig typisch Spaans gegeven. De hoofdingrediënten waarmee de chef in het paellakraam aan de slag gaat, zijn rijst, zeevruchten, kip, konijn, tomaten, witte bonen, snijbonen en saffraan. Het recept is erg vatbaar voor variatie, dus ook in onze paellawagen kunt u naar hartenlust combineren!

Wij komen met het mobiele paellakraam ter plaatse en zorgen voor al het eten, het materiaal en indien nodig ook het personeel. Zo kunnen we de kijklustigen aan het paellakraam in de watten leggen door hen te tonen hoe een volleerde kok paella klaarmaakt. Wie dat wil, mag natuurlijk ook aan boord van onze mobiele paellawagen. We demonstreren u graag hoe we de mooiste en lekkerste schotel bereiden.

Het mobiele paellakraam aan huis kunt u op velerlei manieren een plaats geven op uw feest. Of u nu kiest voor paella als hoofdgerecht of als bijgerecht in een grootschalig buffet, of in pannen... het mobiele paellakraam zal altijd snel, correct en veilig dienstdoen. Gezelligheid, originaliteit en een smaaksensatie zonder weerga staan daarbij voorop.

Onze jarenlange ervaring leert ons dat paellawagens steeds op veel succes kunnen rekenen. Het mobiele paellakraam telt namelijk heel wat fans en met ons als ervaren en professionele partner kan het helemaal niet meer mislukken. Maak u dus zeker niet druk over dat op het eerste gezicht ingewikkelde recept en kies gewoon voor ons mobiele paellakraam aan huis of bedrijf. 

Wist u trouwens dat de echte paella in Spanje in openlucht wordt klaargemaakt, in een op houtskool verhitte paellapan of paellera? Nog een reden om voor onze mobiele paellawagen te kiezen dus! Onze paellawagens zijn zo gebouwd en ontworpen dat ze alleen paella serveren waarop zelfs een echte Valenciaan jaloers op zou zijn.

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk...