Speenvarken op spie

Speenvarken op spie

U heeft het vast al gezien: een mobiel speenvarken op spit met een appel in de mond. Dankzij de speenvarken op spit wagen van De Foodcar kunt u dat idyllische plaatje nu ook bewonderen op de plaats waar u iets organiseert. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat het mobiel speenvarken op spit een van de populairste keuzes uit ons aanbod is.

Een gemarineerd speenvarken op spie met een gemengde salade en frieten is een zeer goed alternatief voor de gekende barbecue. Als u graag origineel uit de hoek wil komen en een uniek feest wil, dan is onze speenvarken op spit wagen geknipt voor u. Want een mobiel speenvarken op spit brengt een stukje magie tot bij u.

Een mobiel speenvarken op spit is lekker in elk seizoen. Het fantastische gerecht lijkt immers niet alleen op een zomerse barbecue, maar heeft eveneens veel weg van de typisch winterse warme beenhesp. Of u dus een opzwepend tuinfeest in juli of een pittoreske kerstavond in december organiseert, de speenvarken op spit wagen zal altijd van pas komen.

De Foodcar komt met de speenvarken op spit wagen ter plaatse en brengt alles in gereedheid. Opdat uw gezelschap geen urenlang zou moeten wachten op een hapje eten, voorzien wij voor ons mobiel speenvarken op spit deskundig personeel en professioneel materiaal. Dat alles is uiteraard inbegrepen in onze klantvriendelijke service.

Het mobiel speenvarken op spit is ook verkrijgbaar met ander vlees of zelfs vis. De speenvarken op spit wagen vormt namelijk geen uitzondering op de andere eetwagens van De Foodcar. U kiest zelf welk eten en welke wagens u wil combineren. De speenvarken op spit wagen gaat bijvoorbeeld uitstekend samen met de ambachtelijke ijswagen als toetje.

Een bijkomend voordeel is dat weinig wagens zo mooi zijn om te zien als de speenvarken op spit wagen. Niet alleen is een mobiel speenvarken op spit iets helemaal anders dan wat de meeste mensen verwachten, het is ook een prachtig schouwspel waarbij je het vlees als het ware ziet garen. Met de speenvarken op spit wagen zal uw feest wekenlang het gespreksonderwerp bij uitstek zijn.

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk...