Gambafeesten

Gambafeesten

Voor de organisatie van een spetterend gambafeest kunt u een beroep doen op het mobiele gambakraam van De Foodcar. Een gambawagen klinkt niet alleen feestelijk en exotisch, maar is ook een uitstekend alternatief voor wie zijn feest,receptie of evenement een zuiderse of mediterrane toets wil meegeven. Met het mobiele gambakraam ter plaatse schept u zo een heuse vakantiesfeer.

Een mobiele gambawagen luistert uw feest of evenement op met grote of kleine gamba’s, naargelang uw voorkeur. In tegenstelling tot wat velen denken, zijn gamba’s geen grote garnalen maar een aparte soort zeevruchten. Ons gambakraam serveert ze overheerlijk met eventueel een maaltijdsalade of vergezeld van een frisse dressing, zoals cocktailsaus of vinaigrette.

De Foodcar komt met het mobiele gambakraam aan huis en garandeert u al het eten, het materiaal en de service. In het gambakraam maken we de gamba’s klaar in een grote, gespecialiseerde gambapan of op de grill, opnieuw volgens uw wens. Die spectaculaire bereidingswijze zorgt er ook voor dat het mobiele gambakraam een echte publiekstrekker is.

U durft geen mobiele gambawagen te huren omdat gamba’s zo duur zijn? Bij De Foodcar is die vrees ongegrond. Onze gambawagens garanderen u namelijk een uitstekende prijs én een verfijnde delicatesse. Voor de prijs hoeft u het dus zeker niet te laten. Bijkomende troef is dat u het mobiele gambakraam makkelijk kunt combineren met een van onze vele andere eetwagens.

Een van de meest geliefde keuzes aan het gambakraam zijn onze jumbogamba’s. Die bieden we aan met tal van lekkere sauzen en brood, frieten of wat u maar wenst. In overleg met u dokteren we de beste formule voor de mobiele gambawagen uit. Goed om weten is dat alles mogelijk is en dat De Foodcar al het werk in uw plaats verzorgt.

Om uw lunch of diner voor familie, vrienden of collega’s tot in de kleinste details af te werken, voorzien wij in onze gambawagens ook een salad bar met de nodige variatie. U serveert dus de perfecte maaltijd en kunt daarenboven het feest van begin tot einde bijwonen. Het mobiele gambakraam aan huis of bedrijf ontneemt u alle zorgen.

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk...