Loempia's

Loempia's

Eén van de vele unieke eetwagens uit het ruime assortiment van De Foodcar is het loempia’s kraam. Loempia’s uit een loempiawagen zijn een goed idee als u deze verrukkelijke hap gecombineerd wilt zien met animositeit en eetplezier. Een loempiawagen aan huis laten komen is zonder meer een belevenis die u niet snel zult vergeten.

Een loempia’s kraam is een van oorsprong Vietnamese eetstand, maar ook in China, Indonesië en Thailand zijn loempiawagens razend populair en geliefd. Een loempia kent wel honderden varianten, en in samenspraak met De Foodcar kunt u voor uw loempiawagen aan huis of ter plaatse zelf bepalen welke soorten en variëteiten u wenst aan te bieden.

Een loempiawagen zal het altijd goed doen. Klein of groot, ons loempia kraam past perfect als hapje bij uw aperitief, als snack tussen het feestgedruis in of als onderdeel van een maaltijd (bijvoorbeeld als voor- of tussengerecht in een meergangenmenu). U kunt onze loempiawagen aan huis of bedrijf dus perfect combineren met een of meerdere andere eetkramen.

De Foodcar komt met de loempiawagen aan huis en verzorgt de volledige service van begin tot einde. Wij verzekeren altijd voldoende loempia’s en maken die naar wens klaar, in de pan, frituur of in de oven. Onze loempiawagens zijn zo ingericht dat ze in een mum van tijd zelfs grote aantallen mensen zonder problemen kunnen bedienen.

Ons loempia’s kraam brengt u wellicht meteen in oriëntaalse sferen, maar er is veel meer! De Foodcar kan uw loempia’s namelijk vullen met de ingrediënten van uw keuze: vlees, gevogelte, garnalen, omeletrepen, kruiden, groenten, ... Vraag het ons gerust en wij doen al het mogelijke. Een loempiawagen is dus zeker ook geschikt voor de vegetariërs in uw gezelschap.

Als u op uw feest of evenement dus graag wilt uitpakken met een exclusieve eetstand, dan is onze loempiawagen aan huis beslist een goed idee. Loempia’s vallen bij iedereen in de smaak en doen het, in tegenstelling tot sommige andere snacks, goed op elk moment van het jaar. Ons loempia’s kraam is ten slotte ook visueel een pareltje.

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk.