IJstaartenbuffet

IJstaartenbuffet

Elk geslaagd feest, of u dat nu voor familie, vrienden of collega’s organiseert, is niet compleet zonder een ijstaartenbuffet kraam. Met een lekker ijsje uit een ijstaartenbuffet wagen aan huis of bedrijf sluit u de dag aangenaam en sfeervol af en zorgt u voor de perfecte finishing touch. Onze buffetten zijn bovendien om duimen en vingers bij af te likken.

In onze ijstaartenbuffet wagen zorgen wij voor een uitgebreid aanbod. In overleg met u bespreken we welke en hoeveel ijstaarten u in het assortiment wilt aanbieden. De presentatie van onze ijstaartenbuffet wagen aan huis of bedrijf is trouwens onberispelijk. U hoeft dan ook zelf niets in te kopen: laat het veeleisende werk met een gerust hart aan ons over.

De keuze in onze ijstaartenbuffet wagen is nagenoeg oneindig groot. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ijslam, een aardbeienijstaart met chocolade of ...? Het ijstaartenbuffet kraam werkt alles subliem af met bijvoorbeeld lange vingers – u kent ze wel, die typische boudoir-koekjes. Heerlijk om aan de ijstaartenbuffet wagen aan huis of bedrijf met elkaar te delen!

Een ijslam op een communiefeest is wellicht de meest gekende toepassing van een ijstaartenbuffet wagen, maar er zijn natuurlijk nog tal van andere opties. Zo kunt u ons ijstaartenbuffet kraam ook aanwenden op een huwelijk, familiereünie, zomerse dansavond of misschien wel opening van uw nieuwe zaak.

De Foodcar komt desgewenst met zijn ijstaartenbuffet wagen aan huis of bedrijf. Daar zorgen wij voor de opstelling, service en zelfs opkuis na afloop van de festiviteiten. Onze ijstaartenbuffet wagen heeft onder meer krachtige koelmachines aan boord. Dat alles maakt dat een ijstaartenbuffet kraam vele keren gebruiksvriendelijker is dan een grote hoeveelheid diepvriezers.

Wilt u uw feest omtoveren tot een piekfijn uitgedost ijssalon? Ga dan voor de ijstaartenbuffet wagen aan huis of bedrijf van De Foodcar. Ons ijstaartenbuffet kraam beschikt over alle faciliteiten om een mooi, lekker en uitgebreid assortiment tevoorschijn te toveren. En mocht dat nog niet voldoende zijn: een ijstaartenbuffet wagen kunt u ook heel makkelijk combineren met andere dessertkramen.

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk.