BBQ's

BBQ’s

Met het mobiele BBQ-kraam komt De Foodcar met iets helemaal nieuws! We blijven dus innoveren en zorgen er op die manier voor dat elke culinaire wens werkelijkheid wordt. Naast al onze andere eetwagens zijn onze BBQ-wagens ten zeerste aan te raden voor feestvierders die samenhorigheid en lekker eten hoog in het vaandel dragen.

Met het mobiele BBQ-kraam aan huis verzorgen wij uw professionele barbecue. We komen met ons BBQ-materiaal, dat door vakmannen is ontworpen, bij u ter plaatse. Onze mobiele BBQ-wagens zijn zo uitgerust dat u zelf helemaal niets hoeft te voorzien: de eigenlijke barbecue, kolen, heerlijke vuurkruiden, ... Het BBQ-kraam heeft het allemaal aan boord!

Met onze mobiele BBQ-wagens zorgen wij zelf voor al het eten, dus ook voor de groenten en de patatjes of frietjes. Indien gewenst staan wij eveneens in voor professioneel opgeleid personeel. Vanzelfsprekend kunt u in het mobiele BBQ-kraam aan huis of bedrijf ook zelf aan de slag. Niets is zo leuk als, glaasje aperitief in de hand, het vlees omdraaien op de barbecue!

Dankzij de ruime hoeveelheid mogelijkheden van onze BBQ-wagens beslist u mee wat er op de barbecue verschijnt. U kunt de aanwezigen dus een eigen aangepast menu voorschotelen. Het BBQ-kraam serveert bijvoorbeeld perfect gebakken worstjes, heerlijk gekruide kippenbouten en met marinade op smaak gebrachte ribbetjes. Of wat dacht u van een lekker stukje vis of gamba's op de grill?

U heeft het misschien al gemerkt: ook in het mobiele BBQ-kraam is er zoals altijd een zeer uitgebreide keuze. De Foodcar gaat dan ook steeds op zoek naar het beste van het beste. Bovendien zijn onze BBQ-wagens zo uitgerust dat ze in een mum van tijd heel wat mensen van eten kunnen voorzien. U beslist zelf wanneer het vuur in het mobiele BBQ-kraam aan gaat en in een oogwenk kunt u aan tafel.

Het mobiele BBQ-kraam aan huis is dus een van de gezelligste opties uit ons assortiment. Bij de aanblik van een BBQ-kraam op uw feest of evenement zal het water iedereen al in de mond komen. De lekkere geur zorgt voor een extra touch en krijgt u er met de glimlach bovenop. Kies voor een mobiele BBQ-wagen en verkrijg een feest dat zijn gelijke niet kent.

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk.