Maatjeskar

Maatjeskar

De Foodcar kan voor u het verhuur van een professionele en authentieke maatjeskar verzorgen. Maatjes, wie kent ze niet? Elk jaar opnieuw kijken lekkerbekken reikhalzend uit naar de komst van de eerste, jonge haring. Het mobiele maatjeskraam staat dan ook garant voor gezellige volksfeesten waar mensen graag naartoe gaan.

Dankzij het mobiele maatjeskraam aan huis of bedrijf van De Foodcar kunt u de sfeer van gezellig samen proeven, keuvelen en zelfs vlaggetjes ophangen nu ook persoonlijk beleven. Het maatjeskraam nodigt uit om samen te komen en is vaak de plek waar het feest nog urenlang doorgaat. Een mobiele maatjeskar kunt u ook op elk gewenst evenement inzetten.

Net als de oesterkar is de maatjeskar geen klassieke keuze, maar een maatjekraam is toch altijd een succes. Waar oesters vooral een delicatesse voor fijnproevers zijn, heeft een mobiele maatjeskar een meer volks en toegankelijk karakter. Met de heerlijke snacks, vergezeld van bijvoorbeeld verse ajuin, zult u dan ook iedereen in vervoering brengen.

Uiteraard biedt het mobiele maatjeskraam ter plaatse verschillende mogelijkheden om het aanbod op uw feest of evenement zo ruim mogelijk te maken. In alle rust bespreken we graag met u de vele opties. Onze hoofdbedoeling is dat u van uw feest of evenement een onvergetelijke herinnering kunt maken en daarvoor is het mobiele maatjeskraam beslist een goede zet.

De Foodcar komt ook nu weer met het mobiele maatjeskraam aan huis en zorgt voor alleen de allerbeste maatjes. Indien u dat wenst, staan wij ook in voor het personeel van de mobiele maatjeskar en de bediening. Als u uw gasten de perfect verzorgde visschoteltjes liever zelf opdient, is dat vanzelfsprekend geen enkel probleem.

In hetzelfde genre van onze maatjeskar hebben wij ook al het materiaal in huis voor de organisatie van mosselfeesten. Daarnaast kunt u het mobiele maatjeskraam ook combineren met bijvoorbeeld het oesterkraam, zodat het eten op uw feest exclusief uit lekkere zeevruchten bestaat. Het maatjeskraam is echter ook een leuke attractie op zichzelf.

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk...