Ambachtelijk ijs

Ambachtelijk ijs

IJsjes uit het mobiele ijskraam aan huis zijn uitermate geschikt als dessert of zoet vieruurtje. Een ambachtelijke ijswagen gaat echter nog een stap verder. In een ambachtelijk ijskraam bereiden we ijsjes met het grootste geduld, vakmanschap en liefde. Daarbij hanteren we het credo: ijs dat met respect voor de kunst gemaakt wordt, smaakt dubbel zo lekker.

De ambachtelijke ijswagens van De Foodcar zijn een antieke triporteur of ijstoog. Zo toveren onze mobiele ijswagens uw communiefeest, trouwpartij of jubileum om tot een prettig en sfeervol evenement. Het mobiele ijskraam aan huis of bedrijf genereert een grote meerwaarde en zorgt ervoor dat u zelf niets hoeft te voorzien.

Hoorntjes uit het ambachtelijke ijskraam zijn niet alleen traditioneel, maar omvatten ook een heel ruim aanbod. De mobiele ijswagens van De Foodcar bieden tot liefst acht verschillende smaken aan. In overleg met u beslissen we welke smaken u aan uw gasten wil aanbieden. Het mobiele ijskraam aan huis gaat dus veel verder dan u gewend bent.

Naast het feit dat u kan kiezen tussen al die verschillende smaken, bieden onze ambachtelijke ijswagens nog veel meer. Wist u bijvoorbeeld dat De Foodcar bekendstaat om zijn extra grote bollen? Onze mobiele ijswagen is daardoor ongelooflijk populair bij zowel jong als oud. Bij alleen al de gedachte aan het ambachtelijke ijskraam beginnen velen spontaan te watertanden!

Wij komen met het mobiele ijskraam ter plaatse en zorgen eigenhandig voor het ijs en het materiaal. Als de situatie dat vereist, zorgen wij ook voor de bediening. Natuurlijk kunt u ook zelf instaan voor de bezetting in de ambachtelijke ijswagen. Bij De Foodcar is de klant koning en kunt u alles van naaldje tot draadje zelf beslissen.

Als u dus op zoek bent naar een mobiele ijswagen die tegelijk een prachtig ambachtelijk ijskraam is, dan heeft u die nu gevonden! Zoals dat bij Foodcar altijd het geval is, kunt u de mobiele ijswagen probleemloos combineren met een of meerdere andere eetwagens. U kunt zelfs een breed buffet voorzien, zodat u zonder zorgen smakelijk kunt eten.

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk...