Drankwagen

Drankwagen

Naast tal van verschillende eetwagens beschikt De Foodcar ook over professionele drankwagens. Geen feest is immers compleet zonder de nodige hoeveelheid drankjes. Of u nu een dorstlessende frisdrank wil aanbieden op een zomeravond of een hartig abdijbier in de herfst, ons mobiele drankenkraam voorziet u van al het nodige.

Onze mobiele drankwagens zijn heel divers: u kan kiezen uit een zeer ruime waaier aan verschillende dranken. Van water, cola, limonade en vruchtensap tot pils, abdijbier, cava of champagne: het mobiele drankenkraam aan huis heeft het aan boord en kan het uw gasten aanbieden. U hoeft dus zeker niet te vrezen dat uw aanbod niet groot genoeg zal zijn.

De Foodcar komt met uw mobiele drankenkraam aan huis of bedrijf en zorgt zelf voor al de drank en, indien gewenst, het personeel. U kunt ook zelf instaan voor de medewerkers van het drankenkraam: misschien bevinden zich in uw gezelschap wel barmannen of doorwinterde biertappers. Een drankwagen bedienen is zeker een plezier.

In overleg beslissen we welke dranken u in het drankenkraam wil aanbieden en hoe we dat het best aanpakken. De Foodcar heeft heel wat ervaring met mobiele drankwagens en we helpen u dan ook graag om een goed aanbod te kunnen verzorgen. Zo kunt u ons mobiele drankenkraam helemaal afstemmen op uw wensen en de vereisten van het feest.

Onze drankwagens zijn uitgerust met alle nodige faciliteiten en voldoen aan de meest recente technische en veiligheidsvereisten. Frigoboxen, koelelementen, tapkranen, ..., alles is in het mobiele drankenkraam aanwezig zodat u zelf geen koelkasten en frigo’s moet huren om de drank koel te houden. Ook het leeggoed nemen wij voor onze rekening: gedaan dus met praktische beslommeringen aan uw hoofd.

Het mobiele drankenkraam ter plaatse laat zich om te besluiten eenvoudig combineren met een eetwagen. Afhankelijk van de grootte van het evenement dat u voor ogen heeft, kiest u voor een of zelfs meerdere mobiele drankwagens. Ga voor een feest dat tot in de puntjes verzorgd is en kies voor het professionele drankenkraam van De Foodcar!

NU OOK AMBACHTELIJK GEBROUWEN BIEREN MET EEN SPECIAAL UITGERUSTE WAGEN, MET BIJBEHORENDE GLAZEN!!!
KORTOM... HET CAFE TOT BIJ U THUIS OF OP BEDRIJF!!!

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk...