Wafelwagen

Wafelwagen

De Foodcar kan u van dienst zijn als u op zoek bent naar een professioneel wafelkraam. Onze mobiele wafelwagens zullen uw gasten en/of personeel verwennen met overheerlijke verse wafels. De geur die uit het mobiele wafelkraam opstijgt, is beslist al een attractie op zichzelf. Ook kunt u een wafelwagen probleemloos combineren met al onze andere eetwagens.

Of u nu een feest voor een groep kinderen of een bijeenkomst van ouderen organiseert, een opendeurdag, straatfeest of evenement, een wafel smaakt altijd en overal. Het mobiele wafelkraam aan huis of bedrijf van De Foodcar is dan ook vaak een goede keuze. Wie is niet verlekkerd op huisbereide wafels, krokant aan de buitenkant en zacht binnenin? Met het mobiele wafelkraam bereidt u ze in een mum van tijd.

Wafels uit een wafelkraam worden vaak samen aangeboden met smoutebollen, pannenkoeken en/of churros. Bij De Foodcar is dat geen enkel probleem. U kiest zelf welke formule het best bij uw evenement past en het mobiele wafelkraam aan huis maakt het vervolgens mogelijk. Want samen met u willen we natuurlijk dat uw feest tot in de puntjes verzorgd is.

Als u op uw evenement of feest een aangename en romantische sfeer wil scheppen, dan is een mobiele wafelwagen zeker en vast een goed idee. Een wafelkraam draagt namelijk bij aan de gezelligheid en u kiest zelf wanneer uw gasten mogen aanschuiven. Wafels worden vaak genomen.

Wij komen zelf met onze wafelwagens naar de plaats waar u iets organiseert. Op het feest of gelegenheid zorgen wij voor het personeel en de service. Als u in het mobiele wafelkraam aan huis of bedrijf liever zelf wafels maakt, dan is dat perfect mogelijk. Misschien bevinden zich onder uw gasten wel toekomstige patissiers die de kneepjes van het vak willen leren.

Een mobiele wafelwagen garandeert uw feest dus een smaakvol en verfijnd extraatje. De aanblik van vers gemaakte wafels zal niemand onberoerd laten, en u kiest zelf voor hoeveel genodigden u eten wil voorzien. Kies dus voor een makkelijke en lekkere oplossing en bestel vandaag nog zonder zorgen het mobiele wafelkraam van De Foodcar.

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk...