Soepwagen

Soepwagen en/of kar

Wij staan bekend als echte bourgondische levensgenieters en dus mag een mobiele soepwagen en/of kar zeker niet in ons omvangrijk assortiment ontbreken. Een soepwagen en/of kar heeft alles aan boord om voor u de heerlijkste soepen te bereiden, terwijl de geur van verse groenten uw gasten al doet verlangen naar meer.

Het mobiele soepkraam aan huis of bedrijf van De Foodcar kan in tal van verschillende soepen voorzien. Brood is in het soepkraam standaard inbegrepen – vindt u het ook zo geweldig om een lekker stukje brood in een verse kom soep te doppen? Als u echter liever iets anders wil aanbieden in het mobiele soepkraam, dan bespreken we graag samen de mogelijkheden.

Uw kinderen zijn verlekkerd op tomatensoep? U verkiest groentesoep en de rest van de familie is tuk op kippenbouillon? Voor onze soepwagens is dat geen enkel probleem! Of u nu één, twee of meerdere soepen wil aanbieden, de uitgebreide faciliteiten van het mobiele soepkraam maken alles mogelijk. De vuren van het soepkraam houden alles tegelijk warm.

In het mobiele soepkraam aan huis of bedrijf maken we enkel en alleen gebruik van de beste en fijnste ingrediënten. We zorgen zelf voor verse groenten zodat u niets hoeft te voorzien en bereiden die zo kort mogelijk op voorhand zodat de smaak optimaal tot zijn recht kan komen. Bijgevolg is de mobiele soepwagen en/of kar een heel gezond alternatief.

Onze soepwagens worden, net als al onze andere eetwagens, regelmatig en nauwkeurig onderhouden. Het mobiele soepkraam voldoet dan ook aan alle hedendaagse veiligheisvereisten, zodat u zonder zorgen soep voor zelfs grote aantallen mensen kunt voorzien. Waarom zou u dus nog aarzelen om voor soep te kiezen?

Een mobiele soepwagen en/of kar biedt ten slotte quasi eindeloos veel mogelijkheden. U kunt een soepkraam inzetten als aanvulling bij andere eetwagens, met soep als voorgerecht dus, maar net zo goed is soep een hartige snack of zelfs een snelle hoofdmaaltijd. Het mobiele soepkraam aan huis of bedrijf schikt zich dus perfect naar de vereisten van uw evenement.

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk...