Fruitsappen en -salades

Wagen fruitsap en fruitsalade en smoothies

Voor een mobiele fruitsap en fruitsalade wagen of smoothies bent u bij De Foodcar aan het juiste adres. Een fruitsap en fruitsalade kraam bezorgt uw feest of evenement een instant zomergevoel. De fruitsappen en fruitsalades of smoothies van De Foodcar zijn bovendien uiterst verfrissend, overheerlijk lekker en natuurlijk goed voor de gezondheid en de lijn.

Fruitsap, fruitsalade of smoothies wagens worden meer en meer gevraagd. Ze zijn dan ook een topper op elk feest, evenement of opendeurdag. Een mobiele smoothie,fruitsap en fruitsalade wagen wordt niet alleen gesmaakt door kinderen die verzot zijn op de smaken en kleuren, maar zeker ook door volwassenen die ook op een feestelijke gebeurtenis aandacht besteden aan kwaliteit.

Al het eten in ons smoothie,fruitsap en fruitsalade kraam wordt, indien gewenst, vers geperst en klaargemaakt. Op die manier bent u verzekerd van een onberispelijke service en presentatie. In samenspraak met De Foodcar kunt u zelf kiezen welke vruchten u in de fruitsap en fruitsalade wagen wil toevoegen aan het assortiment: appels, bananen of misschien zelfs aardbeien,...?

Wij komen met de mobiele smoothie, fruitsap en fruitsalade wagen aan huis of bedrijf en zorgen voor de bereiding, de bediening en de opkuis achteraf. Uiteraard voldoet het fruitsap en fruitsalade kraam aan alle voorschriften op het vlak van veiligheid en hygiëne. Als u dat wenst, kunt u in de smoothie, fruitsap en fruitsalade wagen ook zelf een deel van het werk voor uw rekening nemen.

De vruchten die we in het smoothie, fruitsap en fruitsalade kraam gebruiken, worden door De Foodcar zorgvuldig geselecteerd. In de smoothie, fruitsap en fruitsalade wagen werken we immers uitsluitend met de beste ingrediënten. Door te kiezen voor de mobiele smoothie, fruitsap en fruitsalade wagen vermijdt u met andere woorden dat u in de supermarkt zelf kilo’s fruit moet kopen.

Bij het aperitief of als dessert, als gezonde hap tussendoor of gewoon om te combineren met andere eetwagens: het fruitsap en fruitsalade kraam is polyvalent inzetbaar. De mobiele smoothie, fruitsap en fruitsalade wagens zijn ook eenvoudig te verplaatsen en verdienen dus een plek op elk geslaagd evenement. De fruitsap en fruitsalade wagen van De Foodcar zal u zeker nooit teleurstellen.

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk...