Oesterkar

Oesterkar en/of kraam

Naast zijn klassieke kramen beschikt De Foodcar ook over een professionele oesterkar. Oesters uit het mobiele oesterkraam zetten elk feest luister bij. Of u nu een exclusieve party voor collega’s of een communiefeest voor de hele familie organiseert, oesters uit het mobiele oesterkraam aan huis zijn de perfecte amuse-guele bij het aperitief.

Wie aan een oesterkraam ooit al van een delicatesse als de oester heeft geproefd, begrijpt wat we bedoelen: de pure, zilte smaak is niet te evenaren en doet u steevast verlangen naar meer. De oesters uit de mobiele oesterkar van De Foodcar voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en zijn exclusief door onze vakmensen uitgekozen.

Het mobiele oesterkraam is een minder klassieke keuze, maar zal daarom zeker niet minder in de smaak vallen. Integendeel: indien u uw gasten smaakvol wil trakteren op een leuke verrassing, dan is de oesterkar zeker een goede keuze. Het mobiele oesterkraam aan huis of bedrijf zorgt er met name voor dat u geen peperduur restaurant hoeft op te zoeken.

Wij komen met het oesterkraam en/of kar ter plaatse waar u dat wil en zorgen voor al het eten en, indien u dat wenst, het personeel. Als u uw dierbaren liever zelf verrast op lekkere oesters, dan kan dat natuurlijk ook in de mobiele oesterkar of kraam. Die voldoet aan alle voorgeschreven regels en garandeert u perfect klaargemaakte oesters, geopend met het professionele oestermes.

Onze oesters uit het mobiele oesterkraam worden, zoals het hoort, afgewerkt met citroen en een snuifje peper en zeezout. Dat maakt dat de mobiele oesterkar ideaal samengaat met onder meer champagne of cava uit onze mobiele drankwagen. Niet alleen is het zo twee keer feest, u geeft uw evenement ook in handen van professionals die weten waar de essentie ligt.

In dezelfde sector van het oesterkraam hebben wij ook de maatjeskar en beschikken wij over alle mogelijkheden voor mosselfeesten. Een oesterkar draagt echter bij tot een exclusieve setting en bezorgt uw feest bijkomende allure. Het mobiele oesterkraam aan huis van De Foodcar belooft u oesters zoals u die nog nooit gedegusteerd heeft.

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk...