Pizzawagen

Pizzawagen

Een erg leuke wagen bij De Foodcar is ongetwijfeld het mobiele pizzakraam aan huis of uw bedrijf. Met de traditioneel bereide en dus overheerlijke pizza’s uit onze pizzawagen kunt u uw gasten op een aangename manier in de watten leggen. En dat zonder zorgen, want wij verzorgen desgewenst de volledige bereiding van A tot Z in onze handen.

Een kleurrijke, lekker geurende pizza uit een pizzakraam is een feest voor de smaakpapillen van zowel jong als oud. Met het mobiele pizzakraam kunt u bovendien alle kanten uit – letterlijk, maar ook figuurlijk! Zo kiest u onder meer of u de pizzawagen gebruikt voor het hoofdgerecht, dan wel als snack tussen twee danspasjes door. De mogelijkheden zijn echt onbeperkt.

Het grote voordeel van een mobiele pizzawagen is dat u die kunt gebruiken op alle mogelijke feestjes of evenementen. Of u nu een communiefeest, trouwplechtigheid of bedrijfsevenement organiseert, een pizzakraam zal altijd aanslaan bij uw genodigden. Het thema hoeft allesbehalve Italië te zijn, het mag zomeren en winteren tegelijk: met een mobiele pizzawagen van De Foodcar kunt u de bal nooit misslaan.

In onze mobiele pizzawagens zijn alle benodigdheden en ingrediënten aanwezig om tal van verschillende pizza’s vakkundig klaar te maken. Een pizza margherita voor de liefhebbers? Een pizza hawaï voor de kinderen? Of een meer pikante pizza voor de durvers? Met het mobiele pizzakraam aan huis stelt u al uw gasten in een oogwenk tevreden.

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, nodigt het mobiele pizzakraam ook uit om gezellig samen te komen. Wat is er immers gezelliger dan keuvelen rond een pizzakraam waaruit de heerlijke geur van kruiden dampt? Rond het mobiele pizzakraam kunnen uw gasten hun stukjes pizza’s met elkaar delen en zo van uw feest het vrolijkste in tijden maken.

Ga dus voor de authentieke en originele touch voor uw evenement of feest en kies het mobiele pizzakraam aan huis of bedrijf van De Foodcar. Want op een goed gevulde buik staat een goedgezind hoofd: dankzij onze pizzawagen zullen uw gasten na het feest tevreden en voldaan huiswaarts keren.

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk...