Hotdogwagen

Hotdogwagen

Een mobiele hotdogwagen is, naast een hamburgerkraam, die andere klassieker bij De Foodcar. Een hotdogkraam heeft nagenoeg dezelfde troeven, maar tegelijk zijn ze erg verschillend. Het mobiele hotdogkraam aan huis of bedrijf zorgt er wel voor dat u uw genodigden op aanstekelijke wijze culinair zult entertainen.

Een hotdogkraam is tot op vandaag erg populair. Dat resulteerde in het mobiele hotdogkraam van De Foodcar. Met een hotdogwagen op uw feest zult u gegarandeerd een homerun scoren!

Een hotdogwagen spoort u aan om heerlijk te gaan variëren. Zo kunnen uw gasten aan het mobiele hotdogkraam aan huis kiezen tussen smeuïge sausjes als mosterd, ketchup en mayonaise. En kiest u voor de knakworst met of zonder gebakken ui? De mobiele hotdogwagen heeft alles aan boord om voor alle aanwezigen de perfecte snack klaar te maken.

Met het mobiele hotdogkraam komen wij zelf ter plaatse. Vervolgens staan we zelf in voor al het eten, daarbij geholpen door opgeleid personeel. In onze hotdogwagens kunt u, als u dat wenst, ook zelf de handen uit de mouwen steken. Opdat u uw hotdogkraam een persoonlijke toets zou kunnen geven, garanderen wij u daarbij een optimale service. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken.

In een mobiele hotdogwagen worden dikwijls zowel hamburgers als hotdogs aangeboden. Uiteraard is dat ook mogelijk bij De Foodcar. Op die manier zorgt u ervoor dat u voor elke gast op uw feest wat wils in de aanbieding heeft. En omdat al onze eetwagens steevast voldoende eten aan boord hebben, hoeft u nooit te vrezen dat er niet genoeg zal zijn.

Dankzij onze klantvriendelijke service staat het u ten slotte volledig vrij om het aanbod van het mobiele hotdogkraam verder uit te breiden. Want aangezien u de enige bent die weet hoe uw evenement er moet uitzien, heeft u recht op de volledige controle over wat u uw gasten wil aanbieden. Met het mobiele hotdogkraam aan huis, bedrijf of evenement wordt het feest zonder twijfel een schot in de roos.

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk...