Frituurwagen

Frituurwagen

De Foodcar verzorgt het professionele verhuur van een mobiele frituurwagen. Wij komen met ons mobiel frituurkraam aan huis en zorgen voor al het eten. Indien gewenst kunnen wij ook garant staan voor vakbekwaam personeel. Op die manier hoeft u zich zelf nergens zorgen over te maken en kunt u heerlijk genieten in het bijzijn van uw gasten.

Een mobiel frietkraam op uw feest of evenement is gegarandeerd een schot in de roos. Iedereen, zowel kinderen als volwassenen, kan immers smullen van een lekkere en typisch Belgische snack. Bovendien is een frituurwagen al een attractie op zichzelf want een mobiel frietkraam is zonder meer een lust voor het oog, zowel voor particulier als bedrijf.

Onze mobiele frituurwagens zijn luxueuze marktwagens en worden professioneel en volledig ingericht aan huis afgeleverd. Wij garanderen u dus een perfecte service. Daarnaast voldoen alle frituurwagens aan alle vereiste veiligheidsvoorschriften. Onze mobiele frituurkramen zijn perfect onderhouden waardoor u in een mum van tijd heerlijke frietjes op tafel tovert.

Samen beslissen we wat u uw gasten precies wil aanbieden in het frituurkraam. Omdat we steevast een breed gamma snacks en hapjes in huis hebben, kunt u kiezen uit een bijzonder ruim aanbod. In ons frituurkraam gaat dat van een klassiek pak frieten tot een hamburger en een hotdog,vleessnacks,stoofvlees. Maar er is meer, veel meer.

Wat dacht u bijvoorbeeld van curryworsten, bouletten en cervela’s? In het mobiele frietkraam is alles mogelijk! Voor de liefhebbers verzorgen we ook satés, stoofvlees, fishsticks en veel meer. Onze frituurwagens zijn uitgerust met alle nodige faciliteiten om zelfs de meest veeleisende gast uit uw gezelschap te plezieren.

Bent u dus op zoek naar een mobiele frituurwagen die uw feest, evenement of gelegenheid opvrolijkt, en tegelijk snel en verzorgd overheerlijke frietjes serveert? Dan is het mobiele frituurkraam aan huis van De Foodcar absoluut de juiste keuze! Het enige wat u hoeft te doen, is achterover leunen en met uw gasten genieten van de perfecte Belgische friet uit ons frituurkraam.

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk...