Pitawagen

Pitawagen

Naast een ruim aanbod traditionele wagens beschikt De Foodcar ook over professionele pitawagens. Het mobiele pitakraam is erg origineel en leent zich uitstekend voor mensen die een feest of evenement willen organiseren dat zal uitlopen tot in de vroege uurtjes. Ons mobiele pitakraam aan huis is dan immers dé place to be om verse krachten op te doen.

Pita uit een pitakraam is bovendien vaak een leuk alternatief voor mensen die op hun evenement op zoek zijn naar iets anders op vlak van eten. Een mobiele pitawagen maakt namelijk komaf met de traditionele frieten of hamburgers en is daardoor de perfecte oplossing voor wie zijn culinair aanbod wil verruimen. Uw feest of gelegenheid zal blijvend over de tongen gaan!

Wie is ‘s avonds laat, na een gezellig feestje, al niet eens eindeloos blijven rondrijden op zoek naar een geopend pitakraam? Dankzij onze mobiele pitawagen behoort dat probleem nu definitief tot het verleden! Wij leveren het mobiele pitakraam aan huis en zorgen er met onze perfecte service voor dat u met uw gasten kunt blijven eten – dag én nacht.

Onze pitawagens zijn daarenboven wagens die voorzien zijn van alle nodige luxe en uiterst professioneel zijn ingericht. Een mobiel pitakraam zorgt er met andere woorden voor dat u verzekerd bent van veilig, lekker en bovenal genoeg eten voor iedereen! Dankzij de faciliteiten in al onze mobiele pitawagens kunt u onmogelijk te veel gasten uitnodigen.

Bij De Foodcar hoeft het aanbod van het mobiele pitakraam aan huis trouwens niet beperkt te blijven tot pita alleen. In overleg met u kunnen we zonder problemen het gamma van uw pitakraam uitbreiden. Al onze andere gerechten behoren tot de mogelijkheden. Uw culinaire wensen vertalen wij dus steevast naar een op en top geslaagd evenement.

Samengevat: kies voor onze pitawagen als u uw gasten positief wil verbazen en zich geen zorgen wil maken tijdens de volledige duur van uw event. Ons mobiele pitakraam serveert zoveel pita’s als u wil, waar u wil en wanneer u wil. Dankzij De Foodcar bent u altijd zeker van een overheerlijke pita bereid volgens de regels van de kunst.

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk...