Visschotel

Gemengde visschotel met sausen en brood

Een gemengde visschotel uit een viskraam is een originele, lekkere en gezonde oplossing voor uw feest of evenement. De Foodcar verhuurt een exclusief viskraam dat instaat voor de bereiding van gemengde visschotels met sauzen en brood. We hebben daarvoor alle ingrediënten en benodigdheden aan boord: u hoeft niets te doen of te voorzien!

Een mobiel viskraam kan voor u vele soorten schotels en hapjes bereiden. Heeft u trek in een gemengde visschotel met gamba’s, gefrituurde inktvis en krab? Gaat u liever voor gepaneerde vis? Of wilt u uw gasten oesters en maatjes aanbieden? Ons viskraam maakt het allemaal mogelijk en kan zelfs de meest uiteenlopende menukaart aan.

Wij bieden dus verschillende soorten vis aan, uiteraard zonder graten. Dat doen we met tal van sausen, van romig over zoet tot friszuur, en op schotels, alles helemaal volgens uw wensen. Een mobiel viskraam staat garant voor sfeer en gezelligheid en spoort de genodigden op het feest aan om bij te praten en het glas nog eens vol te doen.

Een gemengde visschotel kunt u op velerlei manieren aanwenden. Een absolute topper daarbij is een walking dinner met op de achtergrond de sublieme geur van kruiden uit het mobiele viskraam. Dat kunt u echter ook inzetten bij de hoofdmaaltijd of het aperitiefhapje. Het viskraam zal altijd heel veel succes kennen.

Nog een voordeel van ons viskraam is dat u en uw gasten à volonté kunnen eten. Ongeacht het aantal feestvierders garandeert De Foodcar u dat wij altijd voldoende eten aan boord hebben. De precieze samenstelling van de maaltijd bespreken we met u en uiteraard zorgen wij voor de volledige service en bediening.

Voor een gemengde visschotel is het mobiel viskraam van De Foodcar dus de perfecte keuze. Niet alleen combineert u zo verschillende eetwagens in één en tovert u zodoende een uniek en divers menu op tafel, u draagt ook bij tot een aangename setting en dito beleving. Niets weerhoudt u er trouwens van om het viskraam samen te nemen met andere eetwagens.

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk...