Steakwagen

Steakwagen, grillwagen, vis

De Foodcar is uw partner voor een professioneel ingerichte steakwagen. Een mobiele steakwagen is uitermate geschikt voor steakfeesten of eetfestijnen met andere grillgerechten zoals vis etc... Als u uw familie en vrienden wilt verrassen op een lekker mals en sappig stukje vers vlees of vis, dan is onze mobiele steakwagen of grillwagen ter plaatse uw oplossing.

Onze steakwagens en grillwagens zijn in allerlei verschillende formules te verkrijgen. In de eerste plaats denkt u natuurlijk aan een perfect gebakken biefstuk, maar een mobiele steakwagen heeft ook alles in huis voor een heerlijke côte à l’os. En wist u al dat onze steakwagens zelfs verse vis kunnen voorzien? Het assortiment is dus veel breder dan alleen maar traditionele steak.

Uw mobiele steakwagen aan huis, bedrijf of evenement is de ideale metgezel voor een volwaardige hoofdmaaltijd. Naast een op maat gebakken stukje vlees of vis voorzien wij in onze mobiele steakwagens ook graag een eventuele salade. Daarnaast hebben wij een grote variatie in sauzen én kunnen wij ook zorgen voor een prachtig uitgeruste bar voor de drank.

Wenst u ten slotte frieten of pasta? Of verkiest u rijst of gewoon lekker brood? Onze mobiele steakwagen aan huis kan het allemaal aan! Al onze steakwagens hebben meerdere variëteiten boters en nog veel meer aan boord. Samen overleggen we hoe u uw feest culinair wilt vormgeven en op welke manier we de mobiele steakwagen het best inpassen.

Zoals u dat van ons gewend bent, komt De Foodcar met de mobiele steakwagen op locatie. Wij garanderen een grondige voorbereiding, gestroomlijnde bediening en vlekkeloze opkuis achteraf. Goed om weten is dat onze mobiele steakwagen nog iets anders is dan de gekende barbecue.

Lust u uw steak graag bleu, saignant, à point of bien cuit? De mobiele steakwagen aan huis maakt het vlees voor uw ogen klaar en zal elke gast op uw feest of evenement op zijn wenken bedienen. Terwijl u geniet van het aperitief of een fris voorgerechtje, hoort en ziet u het vlees, of de vis, in onze steakwagen zacht braden: het water komt u zo in de mond!

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk.