Kerkreceptie

Kerkreceptie

Heeft u ooit al gehoord van een kerkreceptie? Dat is de ideale gelegenheid om uw gasten op een trouwfeest of jubileum te trakteren. Met onze kerkreceptiewagens zet u uw feest van bij het begin uitstekend in en bent u meteen in de juiste stemming. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft u ook de garantie dat u zich de hele dag nergens zorgen om hoeft te maken.

De Foodcar verzorgt graag de professionele service op uw trouwfeest of jubileum. U kunt de gasten die de dienst in de kerk gevolgd hebben en/of buiten staan te wachten, na de plechtigheid een hapje of drankje aanbieden aan de kerk. Een feestelijke of serene kerkreceptiewagen is daarvoor op maat gebouwd en heeft al het nodige aan boord.

Of u nu een trouwfeest, jubileum of andere plechtigheid in een kerk organiseert, een kerkreceptiewagen van De Foodcar komt altijd van pas. Alle genodigden zullen blij verrast zijn dat ze het feest onmiddellijk kunnen inzetten en u laat zien dat u verheugd bent met hun aanwezigheid. Waarom zou u dus nog twijfelen?

Een kerkreceptiewagen past zich probleemloos aan aan de vereisten van uw feest en de tijd van het jaar. Zo kunnen we in de winter bijvoorbeeld soep, glühwein, koffie en thee en warme chocolademelk voorzien. In de zomer denken we spontaan aan champagne of een goede schuimwijn, rode of witte wijn en softdrinks. De lijst ideeën is eindeloos.

Natuurlijk denkt De Foodcar ook aan de kinderen. Afhankelijk van het aantal en de precieze leeftijd, werken we een idee op maat uit. Ook de kleinste gasten mogen namelijk met de glimlach genieten van uw trouwfeest of jubileum. Wij komen met al het materiaal naar de kerk en staan in voor de voorbereiding, service en afbraak na de plechtigheid.

Een echte aanrader is om een kerkreceptiewagen te combineren met een van de vele andere eetwagens van De Foodcar. Zo kunt u uw trouwfeest of jubileum ook thuis zonder zorgen voortzetten. We werken graag een persoonlijk voorstel voor u uit. Want uw grote dag verdient louter de allerbeste zorgen en die bent u van ons gewend.

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk...