Mosselfeesten

Mosselfeesten

Een mosselfeest staat in onze contreien synoniem met een waar smulfestijn. Klein of iets groter, velen onder ons zijn verlekkerd op de zeevruchten en vinden het een plezier die met familie en vrienden te delen. De Foodcar verzorgt het professionele verhuur van een mosselwagen en staat ook in voor de vlekkeloze organisatie van een mosselfestijn.

Een mosselfeest is een uitstekende oplossing voor wie wil dat zijn gasten niets te kort komen. Bijna iedereen lust ze en mossels zorgen altijd voor een gezellig tafelmoment. Dankzij het mosselkraam van De Foodcar op de achtergrond hoeft u zelf helemaal niets te doen en kunt u naar believen bijscheppen. Niets is ons te veel!

Een mosselfestijn kent steeds een grote toeloop. Dat is ook de reden waarom ze professioneel georganiseerd moeten worden. Daarvoor kunt u een beroep doen op De Foodcar. We komen met onze mosselwagen ter plaatse en zorgen voor een optimaal verloop van de maaltijd. We garanderen bovendien dat iedereen ruim voldoende zal krijgen.

Ons state-of-the-art mosselkraam is professioneel uitgerust en voldoet aan alle hedendaagse veiligheids- en kwaliteiteisen. Van de eigenlijke mossels tot de grootste kookpotten en het schepmateriaal: de mosselwagen heeft het allemaal aan boord. Wij serveren met andere woorden de beste kwaliteit, zodat uw gasten of genodigden enkel maar hoeven te genieten. U hoeft zelf niets te voorzien.

Op uw mosselfeest komen wij met het mosselkraam en het nodige materiaal ter plaatse. Indien gewenst bedienen wij de aanwezigen ook, want we staan bekend om onze uitstekende service. Op het mosselfestijn kunt u natuurlijk ook zelf obers aan het werk zetten. Bovendien weet onze mosselwagen raad met al het afval en de mosselschelpen.

Zoals een mosselfeest synoniem staat met een waar smulfestijn, zo staat het mosselkraam van De Foodcar synoniem met lekker eten, gezelligheid en gebruiksgemak. U hoeft zelf geen grote hoeveelheden mossels te stockeren of zich zorgen te maken over de opkuis achteraf. Een mosselfestijn zal dankzij De Foodcar nooit meer hetzelfde zijn.

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk.