Fish and Chips

Fish and chips

Heeft u ooit al gehoord van een fish and chips kraam? Mobiele fish and chips wagens zijn een typisch Brits fenomeen, maar dankzij De Foodcar ziet u ze binnenkort ook op uw feest, evenement of opendeurdag. Een fish and chips wagen is ook razend populair in Australië, Canada, Ierland, Nieuw-Zeeland en soms zelfs in Nederland.

Fish and chips zijn in de eerste plaats een hartige warme snack, vergelijkbaar met een pak frieten van bij ons. Echte chips, uit het mobiele fish and chips kraam dus, zijn echter opvallend anders dan frietjes. Zo herkent u dus een écht fish and chips kraam. Het mobiele fish and chips kraam van De Foodcar zal aan al uw culinaire verwachtingen voldoen.

Zeg dus niet zomaar frietjes tegen chips! Onze fish and chips wagen heeft alles aan boord om de beste fish and chips klaar te maken. Wist u dat in een Engels fish and chips kraam altijd een fles azijn voor de chips klaarstaat? Wij brengen het mee, maar uiteraard kunt u in onze mobiele fish and chips wagen ook kiezen voor mayonaise of een ander smeuïg sausje.

Voor de gepaneerde en gefrituurde vis heeft u in het mobiele fish and chips kraam van De Foodcar verschillende mogelijkheden. Kabeljauw en schelvis zijn bijvoorbeeld heel populaire alternatieven. Een fish and chips wagen verzekert u altijd van een hartig en smakelijk tussendoortje of maaltijd, bijvoorbeeld in de late namiddag, vooravond of misschien wel diep in de nacht.

Nog beter is het om onze mobiele fish and chips wagen te combineren met andere eetwagens. Dan schiet u immers meerdere keren raak: niet alleen komt u met een fish and chips kraam origineel en gastvrij uit de hoek, uw gasten hebben ook een opvallend ruime keuze en zullen dus zeker nooit honger hebben.

Tot slot is een walking dinner vergezeld van een mobiele fish and chips wagen ongelooflijk sfeervol. Het mobiele fish and chips kraam brengt een typisch Engels-Amerikaanse setting ter plaatse. Vooral kinderen zullen verzot zijn op wat we hen aanbieden, maar ook volwassenen zullen aan onze fish and chips wagen hun hartje ophalen.

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk.