Churros dessert

Churros Dessert - dunne of zelfs gevulde churros

Churros uit een churroskraam zijn geen oliebollen, maar wel erg vergelijkbaar. Churroswagen werkt met gefrituurd tarwe- of aardappeldeeg. Mobiele churroswagens zijn een typisch Spaans fenomeen, maar je vindt ze ook in Latijns-Amerika, Frankrijk, Portugal en Marokko etc...

In onze contreien vind je churroswagens doorgaans enkel op de betere kermis. Gelukkig kun je nu, dankzij de vakkennis en jarenlange ervaring van De Foodcar, ook op uw feest of evenement genieten van het spectaculaire mobiele churroskraam ter plaatse. Wedden dat zo’n verrassing uw gasten positief zal doen schrikken? Wij hebben gevulde churros met vb speculoospasta, choco, marsepein, room,... Uiteraard hebben wij ook de traditionele dunnere churros in huis.

Churros uit een mobiele churroswagen kan zowel dun en geknoopt als lang en dik zijn. Het deeg voor de speciaal samengestelde slingers wordt in het churroskraam gebakken op dezelfde wijze als een oliebol. Vervolgens eet u de churros op door ze vb eerst te dippen in een warme, huisgemaakte chocoladesaus of u kiest voor een gevulde. Overheerlijk lekker is dat!

Het mobiele churroskraam aan huis of bedrijf laat zich perfect combineren met andere dessertwagens voor pakweg oliebollen, pannenkoeken of wafels. Ga echter voor de perfecte mediterrane touch en neem onze churroswagen samen met bijvoorbeeld het paellakraam. Met een mobiele churroswagen brengt u in een wip het zonnige Spanje tot op uw feestelijke gebeurtenis.

Wij komen met het van kop tot teen uitgeruste mobiele churroskraam ter plaatse en zorgen voor churros zoals u die nog nooit geproefd hebt. Alleen al het uitzicht en de geur van een churroswagen zullen uw gasten of genodigden doen verlangen naar meer. Als u graag zelf eens churros wilt bereiden, dan heet ons personeel u in het churroskraam van harte welkom.

Als u dus op zoek bent naar een origineel en appetijtelijk snack- of dessertidee, dan is het mobiele churroskraam aan huis zeker en vast een goede keuze. Met een churroskraam schotelt u uw genodigden immers een hapje voor dat authentiek, exclusief en feestelijk tegelijk is. Geniet dus dubbel en dik van alle troeven van onze mobiele churroswagen.

Combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde wagen is in bepaalde gevallen mogelijk.